Advertentieverkoop
uitbesteden

Advertentieverkoop uitbesteden

Wilt u uw advertentieverkoop uitbesteden aan een advertentieverkoopbureau? Uitgeverij Martini Media bv is een zeer ervaren en betrouwbare onderneming op gebied van advertentieverkoop op zeer diverse reclamedragers. Wij doen dit zowel in gedrukte media als op digitale reclameobjecten.

Reclame via websites, banners, LED reclame, Nieuwsbrieven en meer...

Opdrachtgevers die de verkoop van advertentieruimte aan Martini Media hebben uitbesteed zijn onder anderen: Groningen Airport Eelde, Notarisklerk van De Bond van Medewerkers in het Notariaat, Hanzehogeschool GroningenRijksuniversiteit Groningen (RUG), Greenledwalls, IICH (Stichting Ruitersport Noord Nederland), het Copa Toernooi te Amsterdam in het Olympisch Stadion, PEC Zwolle, FC Utrecht, JUPECA, Wolff Bioscoop Groningen, Theater De Nieuwe Kolk, WinterWelVaart Groningen, Jong Management (gelieerd aan VNO-NCW) en de wijkgidsen in Groningen. Voor deze relaties verzorgen wij de advertentie acquisitie of advertentieverkoop voor informatie- of reclamedragers die zij in beheer hebben. Voorbeelden hiervan zijn: relatiemagazines, nieuwsbrieven, websites, banners, LED reclame via LED boarding, vlaggen, posters, stickers, radio- en beeld commercials, nieuwsbrieven en kranten.

Wilt u uw advertentieverkoop uitbesteden aan een team met zeer ervaren verkopers? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via telefoonnummer 050-314 22 44 of stuur een e-mail aan info@martinimedia.nl

Portfolio