Bekijk ons
Laatste nieuws
Breng (reclame)boodschap kerst 2021 met rijdende LED-wagen

Ook deze kerst worden de persoonlijke kerstboodschappen rondgebracht. Onder de naam all you need is a lovely message! gaat er weer een rijdende LED-wagen op pad.

Lees meer
Rijdende LED-reclame met kerst 2020

In samenwerking met Annika Pietersma reed Martini Media tijdens kerst 2020 in Assen en Groningen rond met een LED-wagen. Onder de naam All you need is a lovely message! vertoonden wij coronaproof persoonlijke videoboodschappen.

Lees meer
Adverteerders in beeld op IICH

De 58e Editie IICH Groningen in Zuidbroek is zeer succesvol verlopen. Het was 18 dagen lang puur genieten van veelzijdige paardensport in het hoge Noorden. En dankzij Martini Media waren ook de adverteerders opvallend aanwezig.

Lees meer
De nieuwe editie van het magazine “Schenken & Nalaten

Kom in actie en doneer aan goede doelen. Blader door ons nieuwe magazine met daarin alle mogelijke goede doelen waaraan u na kunt laten of kunt doneren.

Lees meer
Advertentieverkoop uitbesteden

Advertentieverkoop uitbesteden? Dan bent u bij Martini Media aan het juiste adres.

Lees meer
Verschijning Schenken & Nalaten aan Goede Doelen mei editie 2019

Het is zover, de allernieuwste versie van Schenken & Nalaten aan Goede Doelen is gereed voor verzending naar ons verspreidingsgebied van het notariaat, de woonzorgcentra en serviceflats, de gespecialiseerde en grote ziekenhuizen, de crematoria en natuurlijk veel goede doelen zelf.

Lees meer