Bekijk ons laatste nieuws

Bouwhekdoek maakt zichtbaar op bouwplaats

Dit bouwhekdoek mochten wij maken voor J.W. Straat Bouw en Onderhoud. Naast de opvallende bedrijfsauto die wij voor het bouwbedrijf hebben bestikkerd, is J.W. Straat nu ook zichtbaar op de bouwplaats. Dit professionele bouwhekdoek is een niet te missen visitekaartje. En het beschermt ook nog eens tegen stof, puin en weersinvloeden.

Lees meer
Peesdoek met frame voor Sportschool Balili

Er is geen lift naar succes, je moet de trap nemen. Met dit spandoek bij de trapopgang slaat Balili de spijker op zijn kop. Ons team van ontwerpers heeft met behulp van de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen dit peesdoek gerealiseerd. Traplopen was nog nooit zo motiverend!

Lees meer
Autobelettering Denny's Timmerwerken

Denny's Timmerwerken is maximaal zichtbaar op de weg en in de straat. Duizenden potentiële klanten worden dagelijks blootgesteld aan de professionele uitstraling van Denny's Timmerwerken. De voordelen van autobelettering zijn talloos. Het is een bewezen en effectieve manier om je bedrijfsnaam, logo en boodschap onderweg te verspreiden. Of je nu een klein lokaal bedrijf bent of een groot nationaal merk, autobelettering biedt een mobiel billboard dat constant in beweging is en je bereik vergroot.

Lees meer
KardingeRun 2023 advertentiemogelijkheden

De KardingeRun is de grootste Mudrun van het noorden. Dit jaar wordt de KardingeRun voor de 9e keer gelopen. Het evenement vindt plaats op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2023. De KardingeRun wordt traditiegetrouw bezocht door veel deelnemers, toeschouwers en de nodige media. Een uitstekende gelegenheid dus, om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. In opdracht van de organisatie van de KardingeRun mag Martini Media u twee opties bieden om uw bedrijf op dit mooie evenement digitaal te adverteren.

Lees meer
Autobelettering De Bronzen Eik

De auto van Camping De Bronzen Eik in Sellingen hebben wij mogen voorzien van passende autobelettering. Met deze belettering worden ze beslist gezien en herkend. Voor wie een heerlijke onthaastvakantie wil, is de website waarop alle informatie te vinden is goed zichtbaar. Autobelettering is een van de meest effectieve vormen van reclame maken.

Lees meer
Spandoekframe Aura

Voor Aura's Hair & Beauty Degros hebben wij onder andere dit spandoekframe mogen maken. Het grote voordeel van een spandoek in een frame is dat het spandoek stevig hangt. De doeken staan altijd mooi gespannen en blijven zo optimaal zichtbaar.

Lees meer
Speciale aandacht voor culturele instellingen in nieuwste uitgave Schenken & Nalaten

Schenken & Nalaten aan Goede Doelen besteedt in de eerste uitgave van 2023 speciale aandacht aan culturele instellingen. Rien Meppelink, voorzitter van Stichting Nalaten aan Cultuur, had dan ook de eer om het voorwoord te mogen schrijven. Waarschijnlijk heeft hij gelijk als hij stelt dat niemand graag nadenkt over zijn eigen sterfelijkheid. Maar de meeste mensen geven wel graag iets door als zij er later niet meer zijn. Een nalatenschap in de vorm van een gift aan een goed doel is een goede manier om de liefde voor een onderwerp door te geven, of in het geval van culturele instellingen: de liefde voor een kunstvorm.

Lees meer
Rijdende led-wagen ook in 2022 weer op pad

Ook in 2022 ging de feestelijke kerst-LED-wagen weer op pad. Annemarie Sanderink reed met de ledwagen door Groningen om wat extra liefde te bezorgen. Mensen spraken videoboodschappen in en deze bracht zij persoonlijk bij de ontvangers.

Lees meer
Breng (reclame)boodschap kerst 2021 met rijdende LED-wagen

Ook deze kerst worden de persoonlijke kerstboodschappen rondgebracht. Onder de naam all you need is a lovely message! gaat er weer een rijdende LED-wagen op pad.

Lees meer
Rijdende LED-reclame met kerst 2020

In samenwerking met Annika Pietersma reed Martini Media tijdens kerst 2020 in Assen en Groningen rond met een LED-wagen. Onder de naam All you need is a lovely message! vertoonden wij coronaproof persoonlijke videoboodschappen.

Lees meer
Adverteerders in beeld op IICH

De 58e Editie IICH Groningen in Zuidbroek is zeer succesvol verlopen. Het was 18 dagen lang puur genieten van veelzijdige paardensport in het hoge Noorden. En dankzij Martini Media waren ook de adverteerders opvallend aanwezig.

Lees meer
De nieuwe editie van het magazine “Schenken & Nalaten

Kom in actie en doneer aan goede doelen. Blader door ons nieuwe magazine met daarin alle mogelijke goede doelen waaraan u na kunt laten of kunt doneren.

Lees meer
Advertentieverkoop uitbesteden

Advertentieverkoop uitbesteden? Dan bent u bij Martini Media aan het juiste adres.

Lees meer
Verschijning Schenken & Nalaten aan Goede Doelen mei editie 2019

Het is zover, de allernieuwste versie van Schenken & Nalaten aan Goede Doelen is gereed voor verzending naar ons verspreidingsgebied van het notariaat, de woonzorgcentra en serviceflats, de gespecialiseerde en grote ziekenhuizen, de crematoria en natuurlijk veel goede doelen zelf.

Lees meer