Kom in actie en
doneer aan goede doelen

De nieuwe editie van het magazine “Schenken & Nalaten

De nieuwe (november) editie van het magazine “Schenken & Nalaten aan goede doelen” is uit. Het magazine heeft een oplage van 17.500 exemplaren en wordt verspreid door heel Nederland. Het magazine wordt aangeboden aan alle notariskantoren, ziekenhuizen, crematoria, woonzorgcentra en serviceflats als kosteloos leestafel exemplaar.

Voor Schenken en Nalaten aan Goede doelen is het van belang om maatschappelijke doelen te realiseren. Wij maken het mogelijk om te doneren en na te laten aan goede doelen. 

In het magazine vindt u een breed overzicht van goede doelenfondsen en stichtingen waaraan particulieren en bedrijven kunnen doneren. De inhoud varieert van redactionele stukken met uitleg over diverse goede doelen en adviezen op dit vakgebied, daarnaast staan er advertenties in met betrekking tot schenken en nalaten aan goede doelen.

Het Schenken en Nalaten aan Goede Doelen magazine is ontstaan vanuit de missie om alle goede doelen te verenigen en meer bekendheid voor hun te genereren. Het is een onafhankelijk magazine waarin alle goede doelen worden verenigd.