Maak kennis met
Martini Media

Over Martini Media

Na 9 jaar in loondienst te hebben gewerkt als acquisiteur bij Adrem Uitgevers / advertentiebureau in de telefonische verkoop, ben ik in december 2004 met Martini Media bv in Groningen gestart als zelfstandig ondernemer. 

Advertentieverkoop

De ervaring die ik opgedaan heb sinds 1995 als acquisiteur met de advertentieverkoop voor het MKB Nederland, VNO NCW West, Jong Management, MKB Leiden, Drechtsteden Zakelijk, Zwolse Zaken, Bedrijven Contactdagen Drenthe, Het Gronings Ondernemers Contact, Drents Ondernemers Contact, Fries Ondernemers Contact en Het Ondernemersbelang Haaglanden, Rotterdam en Drechtsteden, TT Assen, FC Groningen, Ajax, FC Utrecht, Top Oss, Rijnsburgse Boys en diverse goede doelen vormen een solide basis voor de advertentieverkoop van de huidige uitgaven en objecten van Martini Media. 

Wanneer u uw advertentieverkoop wilt uitbesteden aan een betrouwbaar en professioneel advertentiebureau met een team met zeer ervaren acquisiteurs, neemt u dan gerust contact me op. Mijn mailadres is g.boerema@martinimedia.nl

Gert Boerema