Maak kennis met
Martini Media

Over Martini Media bv

Martini Media bv verzorgt sinds 2004 de advertentieverkoop voor haar partners. Daarnaast biedt Martini Media een keur van diensten op het gebied van communicatie en marketing.
Dankzij de diensten van Martini Media kunnen organisaties zich richten op wat ze het liefste doen en waar ze goed in zijn: de corebusiness en (redactionele)inhoud. Ondertussen zorgen wij ervoor dat ze zichtbaar zijn en geen advertentie-inkomsten mislopen. Want met advertentie-inkomsten kunnen juist die kernactiviteiten gefinancierd worden. Een vruchtbare samenwerking dus voor beide partijen.


Acquisitie-specialisten

Inmiddels is Martini Media bv een acquisitiepartner van formaat. Wij maken publicitaire uitgaven van onze klanten commercieel aantrekkelijk. Onze  acquisitie-specialisten zijn gespecialiseerd in het effectief ‘koud’ bellen. Zij richten zich op werven van allerlei soorten (reclame)uitingen en adverteerders.
Daarnaast hebben wij door de jaren heen aanvullende diensten ontwikkeld die u helpen om zich zo goed mogelijk te presenteren. Om een indruk te krijgen kunt u eens kijken bij onze portfolio.


Martini Media maakt zichtbaar

De organisaties die hun weg naar Martini Media hebben gevonden zijn talrijk en verschillend. Zo heeft de Ukrant van Rijksuniversiteit Groningen het vullen van haar advertentiepagina’s aan Martini Media uitbesteed. Net als de verkoop van banners voor haar website en nieuwsbrieven. Ook voor Notarisklerk van De Bond van Medewerkers in het Notariaat verkoopt Martini Media advertenties. Evenals voor de led-mast in Assen en het led-scherm in Dordrecht en tal van andere objecten. Klanten die voor speciale gelegenheden een boodschap onder de aandacht willen brengen, kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van een rijdende led-wagen.
Inmiddels geeft Martini Media ook diverse uitgaven in eigen beheer uit. Denk aan bijvoorbeeld Amateurgras, dé Voetbalkrant voor Groningen en Drenthe, NotariaatNieuws, BedrijvenJournaal, diverse nieuwsbrieven, Schenken en Nalaten aan Goede Doelen en de website Donerenaangoededoelen.nl. Martini Media maakt adverteerders zichtbaar. In welk medium dan ook.


Martini Media, ook uw partner

Misschien kost acquisitie ook u te veel tijd en energie en houdt u zich liever bezig met uw kernactiviteiten. Overweeg dan eens om de advertentieverkoop en het verzorgen van andere (commerciële) uitingen uit te besteden.
Wij onderzoeken graag samen met u wat uw mogelijkheden zijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 050-314 2244 of per mail via info@martinimedia.nl.