Reclamemast/LED
scherm aan de A28

Reclamemast led-scherm aan de A28 in Assen bij afslag Noord

Adverteren op het led-scherm van de Reclamemast aan de A28 in Assen bij afslag Noord?

Martini Media bv verkoopt de reclame-uitingen op het led-scherm/de reclamemast in Drenthe langs de A28 bij Assen. Het grootste led-scherm van Noord-Nederland! Uw DOOH (Digital Out Of Home) reclame op formaat.

Reclamemast

Deze reclamemast bevat maar liefst 2 x 100m² aan schermoppervlakte. Het led-scherm heeft een hoogte van 25 meter en de snelwegreclame wordt niet belemmerd door struiken of bomen.  De Reclamezuil is erg groot en zichtbaar vanuit zowel de rijrichting Zwolle-Groningen als Groningen-Zwolle. Het scherm is lange tijd zichtbaar voor passanten. Uw advertentie met uw boodschap wordt daardoor op een uitstekende manier vertoond.

Reclamemast/LED scherm aan de A28 in Assen bij afslag Noord

Duurzaam led-scherm

Met het digitale reclamemast kunt u ook nog eens heel duurzaam adverteren. Het wordt namelijk gevoed door de 300 zonnepanelen die om het scherm heen liggen. Het digitale led-scherm heeft daardoor 0 op de verbruiksmeter. Door toepassing van cortenstaal behoeft dit milieuvriendelijk scherm geen chemische behandeling tegen roest. De reclamemast sluit daarmee naadloos aan bij de trend van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

A28 bij Assen

Met uw advertentie via deze digitale snelwegreclame bereikt u 70.000 passanten per dag en 2.000.000 passanten per maand. Doordat wij kunnen variëren in het percentage zichtbaarheid per minuut, het tijdstip en het aantal dagen, bieden wij u maatwerk dat het beste past bij uw advertentiecampagne en budget. Het is nu voor iedere onderneming mogelijk om langs de snelweg aan de A28 in Assen te adverteren.

Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen om uw reclame-uiting op de het Led scherm in te boeken? Neem dan contact op met onze adviseurs Harold van der Laan en Gert Boerema 
via telefoonnummer 050-314 22 44 of stuur een e-mail aan g.boerema@martinimedia.nl 

uw reclame hier