Scherm op wielen

Scherm op wielen

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw bedrijf te promoten? Dan is het huren van een mobiele LED wagen bij ons de perfecte oplossing! Met de enkel- of dubbelzijdige schermen van de LED op wielen maakt u uw bedrijf maximaal zichtbaar. Op de mobiele LED wagen wordt uw advertentie aan beide zijden getoond op een led-scherm van 3,5 meter breed en 2 meter hoog. Mobiele LED reclame is enorm effectief voor acties en naamsbekendheid. Wacht niet langer en schakel deze originele manier van reclame in.

Moving billboard - uw reclameboodschap heel goed zichtbaar

Onze auto is voorzien van de nieuwste techniek en een super stille aggregaat welke de led schermen voorziet van stroom. Hierdoor is het mogelijk om rijdende reclame te maken. Als moving billboard bij evenementen is uw reclameboodschap heel goed zichtbaar. Dit zorgt voor een enorm bereik en een hoge attentiewaarde.

Impressie LED op wielen Vintage bus
Led Wagen huren
Led op wielen - Maakt zichtbaar!


Schermen geschikt voor zowel stilstaande als bewegende beelden

De schermen op de af te huren LED wagen zijn geschikt voor zowel stilstaande, als bewegende beelden. Zowel geparkeerd als rijdend zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. De schermen zijn voorzien van lichtmeters, waardoor de helderheid van de schermen altijd perfect op de omstandigheden aangepast worden. Uw boodschap, op dit mobiele LED scherm is dus altijd en overal te zien.

De mobiele LED wagen huren? Stuur uw aanvraag Martini Media via info@martinimedia.nl of bel ons op 050 - 314 22 44

Led Wagen