Mobiele LED Reclame
Mobiele LED Reclame

Op zoek naar een opvallende en effectieve manier om jouw bedrijf of evenement te promoten? Overweeg dan om onze mobiele led reclamewagen te huren! Met ons rijdende led scherm breng je jouw boodschap letterlijk naar je doelgroep toe en zorg je voor een onvergetelijke indruk. Uw reclameboodschap kan worden vertoond in still- of full motion!

Mobiele LED reclame:

Over de LED wagen

Onze led reclamewagen is voorzien van een hoogwaardig led scherm met een scherpe resolutie en heldere kleuren. Het scherm heeft een grootte van maar liefst 7 vierkante meter, waardoor jouw boodschap niet te missen is. Daarnaast is het scherm ook nog eens 360 graden draaibaar, waardoor je op verschillende locaties en vanuit verschillende hoeken zichtbaar bent.

Met onze mobiele led reclamewagen bereik je op een unieke manier een groot publiek. Je kunt de wagen inzetten tijdens evenementen, festivals, beurzen, optochten en nog veel meer. Of gebruik het als rijdende reclamezuil om jouw bedrijf of producten te promoten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Unieke reclame: Mobiele reclame op rijdend led scherm

De digitale led-schermen op de wagen hebben een afmeting van 3,5 meter breed en 2 meter hoog met een enorme lichtintensiteit. Hierdoor is deze vorm van lichtreclame vrijwel onmogelijk over het hoofd te zien. Overdag zijn de advertenties opvallend aanwezig. 's Avonds is de reclame helemaal spectaculair. De LED verlichting heeft dus een zeer goede zichtbaarheid en maximale impact op het publiek en iedereen die de led-wagen passeert.

Scherm op wielen: dé oplossing voor jouw mobiele reclamecampagne

Ben je op zoek naar een unieke manier om jouw bedrijf of evenement te promoten? Overweeg dan onze scherm op wielen! Met dit rijdende scherm breng je jouw boodschap letterlijk naar jouw doelgroep toe en zorg je voor een onvergetelijke indruk.

Led wagen huren? 

Bij Martini Media kun je onze mobiele led reclamewagen huren voor een dag, een weekend of een langere periode. Onze wagen is voorzien van een eigen stroomvoorziening en kan daarom overal geplaatst worden.

Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen voor het huren rijdende Led scherm van Martini Media bv? Neem dan contact op met Gert Boerema via telefoonnummer 050-314 22 44 of stuur een e-mail aan g.boerema@martinimedia.nl 

Reclame op Rijdende LED Scherm
LED op wielen


Led Wagen Huren