Led-scherm rijrichting Papendrecht - Dordrecht

Led-scherm bij N3 Dordrecht
Impressie van LED scherm bij de N3 in Dordrecht.

Adverteren op led-scherm van reclamemast aan de N3 Papendrecht-Dordrecht?

Op het led-scherm in de regio Drechtsteden ter hoogte van industriegebied “De Staart” is uw reclameboodschap maximaal zichtbaar. De reclamemast staat op een unieke locatie bij de weg van en naar Papendrecht. U bereikt daar snel de lokale bevolking. Ongeacht van welke kant de voorbijgangers komen, want de advertenties worden naar beide rijrichtingen op de N3 getoond. Alleen al in Dordrecht wonen ruim 118.000 mensen. Een groot deel daarvan maakt regelmatig gebruik van de randweg N3.  Met 65.500 passanten per dag is de reclame-mast dan ook letterlijk en figuurlijk een advertentie-medium van formaat.

De onderste laag van de reclame-mast bestaat uit twee ledborden, eén in elke rijrichting. Deze ledborden staan elke dag aan van 06.00 uur tot 24.00 uur (18 uur/dag). Binnen deze tijden is uw digitale commercial 6 seconden per minuut zichtbaar. Een veelvoud van deze zendtijd kan natuurlijk ook. Uw advertentie wordt dus minimaal 1.080 x per dag uitgezonden.

Specificaties led-scherm N3

De afmetingen van de LED-schermen zijn 8,96 meter breed x 1,79 meter hoog. Commercials moeten worden aangeleverd op JPG formaat met een resolutie van 1120 x 224 pixels (breedte x hoogte). Kunt u niet zelf aanleveren? Geen probleem. Wij maken de commercial voor u op tegen een kleine meerprijs. Deze commercial krijgt u vrij van rechten (copyright) in uw bezit.

De commercials zijn per week te boeken van maandag t/m zondag.

Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen?  Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs Harold van der Laan via telefoonnummer 050-314 22 44 of stuur een e-mail aan info@martinimedia.nl