Amateurgras, de amateurvoetbalkrant van de provincie Groningen

Amateurgras, de amateurvoetbalkrant van de provincie Groningen

Martini Media bv geeft sinds 2005 Amateurgras, de amateurvoetbalkrant van Noord Nederland, uit. De voetbalkrant is gegroeid van één editie in de stad Groningen naar de grootste onafhankelijke amateurvoetbalkrant van het noorden. 

De voetbalkrant Amateurgras

De voetbalkrant wordt eind 2013 na een korte pauze van 2 jaar weer in de provincie Groningen verspreid via alle voetbalkantines en diverse andere plekken waar de krant gratis is mee te nemen. Amateurgras wordt gedrukt in full colour op A3-formaat papier met een hoogwaardige kwaliteit in een oplage van 8.000 exemplaren. Met het hele bedrijf, de journalisten, fotografen en opmakers van de voetbalkrant maken we iedere keer weer een sportkrant die gelezen wordt en die de moeite waard is om onder het kussen of op de leestafel te laten liggen. Er staat genoeg leuke informatie in om hem er steeds weer bij te pakken en te lezen. Amateurgras biedt plaats aan voetballers en hun clubs om naast het algemene voetbalnieuws, ook zelf leden en geïnteresseerden te informeren over het clubnieuws of ander sportnieuws dat gerelateerd is aan voetbal. De krant geeft een totaaloverzicht van het ‘grote’ voetbalnieuws, afgewisseld met dat wat u belangrijk vindt.

Impressie van de voetbalkrant Amateurgras

Wilt u ook het voetbalpubliek in de provincie Groningen bereiken meteen advertentie of een advertorial? Neem dan contact met ons op via info@amateurgras.nl.