Nieuwsbrief Notariaat Nieuws

Nieuwsbrief Notariaat Nieuws

Notariaat Nieuws is de digitale nieuwsbrief voor het gehele notariaat in Nederland en aanverwante partijen. De nieuwsbrief bevat belangrijke en actuele zaken binnen het notariaat.

Wilt u de nieuwsbrief ook lezen? Klik dan hier of scroll verder!

Notoriaatnieuws
Notariaatnieuws
Impressie irritatie notariaat

De allergrootste IT-ergernis binnen het notariaat

is de traagheid of reactietijd van specifieke notarissoftware en het aantal kliks dat nodig is om tot resultaat te komen. Ervaar jij dit ook? Lees dan verder, wie weet is dit wel de oplossing!
Lees meer
Fosfaatrechten behouden


Houd uw fosfaatrechten binnen de familie

Fosfaatrechten zijn schaars en duur. Wie de strategie van zijn landbouwbedrijf heeft geënt op schaalvergroting wordt bovendien niet alleen geconfronteerd met de hoge prijs maar ook met het oplegde afromingspercentage.
Lees meer

Aansprakelijkheid

Beroepsfout kan stevig in de papieren lopen

Aansprakelijk gesteld worden voor een beroepsfout kan voor een notaris of advocaat stevig in de papieren lopen. Zelfs al bent u goed verzekerd, dan nog kan een lang aanslepende zaak zorgen voor reputatieschade, stress en zelfs..
Lees meer
Notariaat online impressie

Notoriaat Online

De praktijkhandboeken bestaan al 15 jaar. Eerst verscheen het Handboek Boedelafwikkeling ('04), daarna Handboek Registergoederenrecht ('06), Handboek Familievermogensrecht ('07) en Handboek Ondernemingsrecht ('11)
Lees meer
Maximale ECH korting

Profiteert u al van de maximale ECH-korting?

Indien u binnen 3 werkdagen na het passeren van de akte het afschrift elektronisch retour stuurt via ECH naar de geldverstrekker ontvangt u een korting van 10% op uw dossierkosten.
Lees meer
Corinphila Veilingen logo

Eenmaal, andermaal.. verkocht!

Corinphila Veilingen kan verzamelingen/nalatenschappen voor u taxeren en veilen. Een gespecialiseerd veilinghuis voor postzegels, munten en prentbriefkaarten garandeert meestal de hoogste opbrengsten.
Lees meer


Deze updates ook ontvangen in uw mailbox?

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwsberichten omtrent het notariaat? Schrijf u dan in voor de NotariaatNieuwsbrief!