Verschijning Schenken & Nalaten aan Goede Doelen mei editie 2019

Verschijning Schenken & Nalaten aan Goede Doelen mei editie 2019

Het is zover, de allernieuwste versie van Schenken & Nalaten aan Goede Doelen is gereed voor verzending naar ons verspreidingsgebied van het notariaat, de woonzorgcentra en serviceflats, de gespecialiseerde en grote ziekenhuizen, de crematoria en natuurlijk veel goede doelen zelf.

Goede doelen

Dit kosteloze leestafelexemplaar ter promotie van de goede doelen in Nederland bevat artikelen om de lezer te informeren over deze goede doelen en alles daar omheen. Te denken valt aan de fiscale kant van schenkingen en donaties, samenwerkingsverbanden tussen goede doelen, interviews met werknemers van goede doelen, verslagen van bijeenkomsten en seminars, etc. Ook leveren de overkoepelende organisaties als Partin, Partos, CBF, KNB, Vereniging van Fondsen in Nederland, Nederland Filantropieland, Goede Doelen Nederland en sKBL input voor ons magazine.

Schenken & Nalaten 

In deze editie onder andere een interview met Herbert van Daalen van Stichting Hulp Oost Europa, Jaap van Middendorp van de Bijbelvereniging, een verslag van de dag van het Mecanaat, het artikel “Handen ineen voor oplossen toiletprobleem” van de Toiletalliantie en het artikel “sKBL maakt kastelen, historische buitenplaatsen en landgoederen zichtbaar en te beleven.

U kunt het magazine online lezen op: https://www.donerenaangoededoelen.nl/het-magazine

Wilt u een fysiek exemplaar ontvangen? Neem dan contact met ons op!