Adverteren op
drukke locaties

Adverteren op drukke locaties

Bij Martini Media maken we het mogelijk om op drukke locaties te adverteren. Dit zijn reclame-uitingen op de meeste uiteenlopende plekken. Dit zijn altijd locaties waar veel bezoekers of passanten zijn. De advertenties en reclameboodschappen hebben daardoor een groot bereik.

De mogelijkheden van reclame-uitingen op drukke locaties

Opvallen op verschillende drukke locaties is niet makkelijk. Vaak moet men dan diep in de buidel tasten. Gelukkig zijn er relatief goedkope oplossing waarmee je goed kan opvallen bij het grote publiek. Dat doet men met het juiste reclamemateriaal, ondersteund door groot beeld.


Reclamemast langs de A28

Martini Media biedt diverse mogelijkheden om reclame-uitingen op te laten vallen op drukke locaties. De reclamemast langs de A28 bij Assen is hiervan een goed voorbeeld. Het is het grootste LED scherm van Noord Nederland (2 keer 100 m┬▓) en het scherm is zichtbaar vanuit zowel de rij-richting Zwolle-Groningen als Groningen-Zwolle. Zo staat het digitale reclameobject garant voor een zeer goede exposure van uw boodschap. En dit alles op een zeer duurzame manier, want het LED-scherm wordt gevoed door 300 zonnepanelen.

Rijdende led-reclame

Rijdende led-reclame zichtbaar op elke denkbare locatie? Dat kan via ons rijdende dubbelzijdige digitale led-scherm.  De reclame op een rondrijdende auto wordt aan twee zijden getoond op zeer groot formaat. Uw reclameboodschap kan worden vertoond in still of full motion. De digitale led-schermen op de wagen hebben een afmeting van 3,5 meter breed en 2 meter hoog. En ze hebben hebben een enorme lichtintensiteit. De rijdende led-reclame is op ons led scherm onmogelijk over het hoofd te zien. Overdag zijn de advertenties opvallend aanwezig. 's Avonds is de reclame helemaal spectaculair.  Uw reclameboodschap heeft maximale zichtbaarheid en maximale impact op het publiek en iedereen die de led-wagen passeert.