HanzeMag, het magazine van
Hanzehogeschool Groningen

HanzeMag | Hanzehogeschool Groningen

HanzeMag is het magazine van Hanzehogeschool Groningen, een school, met ruim 30.000 studenten en meer dan 3.500 personeelsleden. Het magazine wordt via displays gratis verspreid onder studenten en personeelsleden. Ook oud-medewerkers ontvangen het magazine. Daarnaast ligt HanzeMag in bibliotheken, op verschillende locaties van de RUG en in de AH-winkel op de campus. De digitale versie is te lezen op de website van Hanzemag.nl.

HanzeMag

Studeren, studentenleven en arbeidsmarkt

HanzeMag bevat achtergrondinformatie over studeren, het studentenleven en de arbeidsmarkt. De lezersgroep is bij uitstek interessant voor bedrijven en overheden die jong talent zoeken. Daarnaast is het zeer interessant voor uitzendbureaus, banken, verzekeringsmaatschappijen, horeca, culturele instellingen, reis- en sportorganisaties, etc.

HanzeMag 

HanzeMag bevat nieuws, achtergrondinformatie, opiniƫrende artikelen en berichten waarbij vrije nieuwsgaring, actualiteit en journalistieke onafhankelijkheid belangrijke uitgangspunten zijn. HanzeMag beoogt zowel personeel als studenten van de Hanzehogeschool op de hoogte te houden van belangrijke gebeurtenissen, besluiten en ontwikkelingen binnen de hogeschool. Daarnaast informeert het magazine hen over maatschappelijke, culturele en politieke ontwikkelingen die voor de Hanzehogeschool in Groningen van belang zijn.

Wilt u ook de studenten van de Hanzehogeschool in Groningen bereiken met een advertentie of een advertorial? Of wilt u ook uw advertentieverkoop uitbesteden? Neem dan contact met ons op via info@martinimedia.nl of bel 050 314 22 44.