Afbeelding op plexiglas

Afbeelding op plexiglas

Afbeelding op plexiglas
Plexiglas, ook wel bekend als acrylaat, geeft jouw foto's een bijzonder professioneel en ruimtelijk effect! Dit hoogwaardige glas zorgt ervoor dat de kleuren helder en fris worden weergegeven, waardoor je een echte eye-catcher aan jouw muur creëert. 

  • Heldere kleuren
  • Luxe en chique uitstraling
  • Professionele kwaliteit

aanvraag indienen

Heldere Kleuren

Met een afbeelding op plexiglas komen de kleuren van je foto's echt tot leven. Het glas zorgt voor een prachtige helderheid, waardoor zelfs de kleinste details scherp worden weergegeven. Geniet van levendige en levendige kleuren die de aandacht trekken!

Luxe en Chique Uitstraling

Met plexiglas krijgt jouw muurprint een luxueuze en chique uitstraling. Het glas geeft een elegante afwerking aan je foto, waardoor deze er professioneel uitziet en een gevoel van stijl toevoegt aan je interieur. Laat je muren stralen met deze hoogwaardige drukoptie!

Professionele Kwaliteit

Bij Martini Media streven we altijd naar professionele kwaliteit. Onze deskundige drukkers zorgen ervoor dat jouw afbeelding op plexiglas met uiterste zorg wordt bedrukt, zodat je kunt genieten van een verbluffend resultaat. We werken met hoogwaardige materialen en moderne druktechnieken om aan je verwachtingen te voldoen.

Kies voor Jouw Unieke Muurprint

Plexiglas is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en is verkrijgbaar in verschillende maten. Bij Martini Media kunnen we je helpen bij het creëren van een unieke muurprint die past bij jouw stijl en interieur. Onze flexibele opties stellen je in staat om de perfecte afbeelding op plexiglas te laten drukken.

Maatwerk Opties

Onze afbeeldingen op plexiglas zijn verkrijgbaar in diverse maten, zodat je de perfecte pasvorm voor jouw muur kunt kiezen. Of je nu een kleine wanddecoratie wilt of een grotere muur wilt transformeren, wij hebben de juiste afmetingen voor jou.

3D Diepte Effect

Met plexiglas wordt jouw afbeelding achter het acrylaat gedrukt, waardoor er een opvallend 3D diepte effect ontstaat. Dit geeft je muurprint een extra dimensie en zorgt ervoor dat het direct de aandacht trekt. Breng je foto's tot leven en maak van je muur een kunstwerk!

Vraag een Offerte Aan

Wil je jouw afbeelding op plexiglas laten drukken? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@martinimedia.nl. Ons team staat klaar om je te helpen en een offerte op maat te maken. Vertel ons je wensen en wij zorgen voor een unieke muurprint die jouw interieur naar een hoger niveau tilt!

Offerte aanvragen