Textielframes met en zonder verlichting

Textielframe

Textielframes
Wil je echt opvallen en je boodschap effectief overbrengen? Dan is een textielframe de ideale keuze. Of je nu kiest voor een verlicht of onverlicht frame, een textielframe met een hoogwaardige print trekt direct de aandacht van jouw doelgroep. Bij Martini Media begrijpen we het belang van visuele presentatie, daarom bieden we textielframes van de hoogste kwaliteit. 

  • Kies voor verlicht of onverlicht
  • Wissel gemakkelijk van boodschap
  • Hoge printkwaliteit

aanvraag indienen

Wissel Gemakkelijk van Boodschap

Met een textielframe kan je in een handomdraai van boodschap wisselen. Of het nu per seizoen, promotie of actie is, je kunt eenvoudig een ander peesdoek plaatsen. Dankzij ons slimme opspansysteem is het verwisselen van de doeken snel en gemakkelijk. Zo blijf je altijd flexibel en kan je jouw boodschap aanpassen aan de situatie.

Verlicht of Onverlicht Textielframe

Bij Martini Media bieden we je de keuze tussen verlichte en onverlichte textielframes. Met een verlicht frame kan je jouw boodschap extra laten opvallen en de aandacht trekken. Onze LED textielframes zorgen voor een stralend effect, waardoor jouw boodschap nog beter tot zijn recht komt. Maar ook onze onverlichte frames bieden een uitstekende printkwaliteit en zijn ideaal voor situaties waarin subtiele verlichting gewenst is.

Kies uit Verschillende Kwaliteiten

Bij Martini Media begrijpen we dat elk project uniek is en specifieke vereisten heeft. Daarom bieden we een breed scala aan kwaliteiten voor onze textielframes. Of je nu op zoek bent naar een frame voor binnen- of buitengebruik, wij hebben de juiste stoffen die aan jouw behoeften voldoen. Onze kwaliteitsstoffen zorgen voor een heldere en scherpe print, waardoor jouw boodschap indruk maakt.

Vraag Vandaag Nog een Offerte Aan

Ben je klaar om op te vallen met een op maat gemaakt textielframe? Vraag vandaag nog een offerte aan door te mailen naar info@martinimedia.nl. Ons professionele team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de juiste opties en het realiseren van jouw textielframe met de hoogste kwaliteit en aandacht voor detail.

Offerte aanvragen